Pàgines

diumenge, 5 de juny del 2016

PUJADA AL CAMP DE TIR-LA SOCIAL (26-06-2016)

INFORMACIÓ I REGLAMENT DE LA PROVA:

IMPORTANT:Precisem que aquest dia la gent del Club que pel que siga no puga córrer en la prova ens ajude i col·labore en l'organització (eixida,avituallamient,crono,etc..)

Qui vulga eixir en la foto del Club que farem i posarem en la capçalera del nostre Facebook haurà d'estar com a molt tard a les 7:15 h del matí,el qui vinga més tard no eixirà en la foto.

Després tenim esmorzar i lliurament de premis i trofeus i els qui vulguen assistir també ho han de fer saber i caldrà pagar solament 5 euros per a l'esmorzar la resta es fa càrrec el Club.

Ara ja heu de llegir atentament el reglament els que vulguen córrer per a saber les maneres d'inscriure-vos i les condicions.

REGLAMENT:

(1) El Club d'Atletisme Carcaixent organitza la XXV Crono Escalada al Camp de Tir,Cursa Social del Club per a l'any 2016.

(2) La carrera se celebrarà el diumenge 26 de juny a les 7:30 hores del matí,sobre una distància de 9.720 metres (caldrà estar a les 7.00 h en el lloc per als preparatius i lliurament de dorsals)

(3) El lloc de l'eixida i arribada serà el Poliesportiu Municipal(concretament en el camí que hi ha al costat de l'Institut)

(4) Per a participar en aquesta cursa social,els membres del Club que ho desitgen haurien d'inscriure's en les fulles exposades en el tauler del pavelló cobert del Poliesportiu Municipal o bé comunicar-ho en el Facebook privat o enviant un missatge a l'email del Club (l'ultim dia d'inscripció serà el diumenge dia 19 de juny).No s'admetran cap inscripció després d'aquesta data.

(5) El membre del Club no inscrit podrà participar en la prova però fora de l'horari establit i sense dret a cronometratge ni premis o trofeus.

(6) L'ordre d'eixida com sempre.Els corredors eixiran amb un interval de minut a minut en ordre invers al lloc d'arribada respecte de l'any passat.El membre del club no inscrit o corredor convidat per l'organització,eixiran abans de les 7:30 hores del matí.Qui vulga fer la prova caminant eixira davant de tots.

(7) Una vegada iniciada la prova no s'admetran la participació de nous corredors,siguen o no siguen membres del Club.

(8) Els punts de avituallaments d'aigua estaran en el Camp de Tir i a l'arribada a meta.

(9) L'organització no es fa responsable dels danys que els corredors pogueren tindrer o ocasionar.

(10)Tots els participants pel fet de prendre l'eixida accepten en la seua totalitat aquest reglament.