Pàgines

dimarts, 1 d’octubre del 2013

TANCADES TOTALMENT LES INSCRIPCIONS PER A LA VOLTA A PEU A CARCAIXENT 2013.


Ja fa uns dies que s'han tancat les inscripcions per haver arribat al límit de 1.200 corredors.Sentim molt si algú no ha pogut apuntar-se i s´ha quedat fora.Però és que si volem donar bon servei i que no falten samarretes i begudes havíem de posar límit i ja ho avisarem des del primer dia en el nostre reglament. La recollida dels dorsals per als inscrits estarà situat en l'entrada del Centre Comercial. 

Banc Aliments Carcaixent.

El proper dia 6 d'octubre és la cursa a peu del nostre poble. Aquest any tot aquell corredor o espectador que vuiga, podrà col.laborar amb el banc d'aliments SOS CARCAIXENT aportant, a la recollida del dorsal, tants aliments com estimen.

Nosaltres estarem situats amb unes taules al costat de la taula de dorsals per poder dur endavant aquesta tasca, ajudant a allò que siga necessari per facilitar la cursa als participants.

Vos esperem!!




En aquest enllaç podeu llegir el reglament.

XXXIV VOLTA A PEU A CARCAIXENT.
DATA: Diumenge 6 d'octubre de 2013 a les 11:00 del matí.
POBLACIÓ: Carcaixent (València).
ORGANITZA: Ajuntament d´Carcaixent amb la col·laboració del Club d´Atletisme de Carcaixent.
LLOC D'EIXIDA:Carrer/Bulevar, Apotecari Bodí (enfront del Centre Comercial Ribera del Xúquer).
DISTÀNCIA: 10.000 metres.
TELÈFONS: 619251238 i 620370631.
INSCRIPCIÓ: Gratuïta i només per Internet a partir del dia 9 de Setembre fins al dia 29 de Setembre a les 23:59 h,o fins a esgotar els 1.200 dorsals disponibles per a la carrera (El dia de la prova no haurà inscripcions baix cap concepte).
MODALITAT: Carrera Popular.